Bancuri … din nou

****

Doi studenti la  inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei  spune:

– De unde ai bicicleta asta superba?   Al doilea raspunse: -Sa vezi, ieri mergeam  pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand aparu in fata mea o femeie foarte frumoasa pe  aceasta bicicleta..

Si-a scos toate hainele si  mi-a spus: „Ia de la mine orice poftesti”.   Celalalt da din cap intelegator si zice: –  Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti  se potriveau!

****

Un arhitect, un artist si  un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa  iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta.

Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa  putea construi fundatia la o relatie vesnica.

Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea  gasea mai multa pasiune si mister.

Inginerul a  spus ca prefera sa le aiba pe amandoua. –  Amandoua?! au intrebat ceilalti. – Da. Daca ai  o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti  cu cealalta si atunci poti sa stai la  serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare.

****

– Optimistul: paharul e pe  jumatate plin. – Pesimistul: paharul e pe  jumatate gol. – Inginerul: paharul are dublu  din capacitatea necesara.

****

Un  inginer traversa un drum  cand o broasca din basme ii atrase atentia si ii  spuse: – Daca ma saruti voi deveni o printesa  frumoasa.

Inginerul lua broasca de pe drum si o  baga in buzunar.

Broasca repeta mai tare: –  Auzi, daca ma saruti, voi ramane cu tine toata  saptamana. Inginerul o scose din buzunar, ii  zambi si o baga inapoi.

Atunci broasca striga: – Fii atent domnule, daca ma saruti,  voi deveni o printesa frumoasa, voi ramane toata  saptamana cu tine si voi face ORICE vrei.   Inginerul o scoase din buzunar, ii zambi si  o puse inapoi.

Broasca disperata deveni isterica:   – Mai, ce-i cu tine. N-auzi ca-s o printesa  frumoasa si ca voi face dragoste cu tine o  saptamana?! Care-i baiul? De ce nu ma saruti odata  naibii?! Inginerul ii raspunse: – Auzi, eu sunt inginer. N-am timp de muieri, dar sa  dai de o broasca vorbitoare… asta chiar e  interesant!!

Tine cont de  aceasta observatie:

– Daca  dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti  inginer, esti norocos

– Daca te trezesti, nu esti  inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine  in pat, esti ingrozitor de norocos.

– Daca te  trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme  in pat linga tine … nu te stresa, inca visezi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.