1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei

Se implinesc 91 de ani de cand ziua de 1 Decembrie este cinstita de intreaga natiune romana. Atunci , prin hotararea intregului popor roman, se implinea un vis secular, pentru indeplinirea caruia au luptat multe generatii : unitatea national statala a romanilor, hotarata , pentru totdeauna , de Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia, in sfanta zi de 1 Decembrie 1918.

Traficul rutier va fi închis mâine şi de 1 decembrie în zona Arcului de Triumf,  în intervalul orar 9.00 – 14.00, cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale.

Trupa Phoenix va susţine marţi, de Ziua Naţională a României, de la ora 19.30, la Sala Palatului, concertul „Cei ce ne-au dat nume“.

De Ziua Naţională a României, TVR deschide porţile pentru publicul larg si  invită telespectatorii de pretutindeni să petreacă sărbătoarea de 1 Decembrie urmărind pe micile ecrane programele speciale dedicate acestei zile, sau participând la concertul extraordinar organizat în curtea TVR din Bucureşti.

TRENURI ANULATE CFR Călători modifică circulaţia unor trenuri. CFR anulează la datele de 30 noiembrie şi 1 decembrie câte două trenuri de rang superior, precum şi patru trenuri accelerat. Din cauza traficului scăzut vor fi anulate şi trenuri personale regionale, care deservesc fluxuri de navetă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.